Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jad i bijeda od Karate saveza BiH!Djeci podjelili s pijace ambleme BiH,a sve ostalo (put,troškove boravka...)morali su snositi roditelji.Ni trenerke nisu mogli djeci obezbjediti.A sve će normalno prikazati da su oni finansirali.Ja kao jedan od roditelja kažem SRAMOTA!
http://www.krupljani.ba/vijesti-iz-bosanske-krupe/36-vijesti/43908-bosanska-krupa-dobila-balkanskog-ampiona-iman-begi-osvojila-1-mjesto I ovo je BiH !
Hrabra rajo, cestitam!
http://www.wkf-registration.net/kmAddons/onlinestats/tournament_details.php?id=87 da vidite da su naši mladu iz BIH ukupno osvojili 21 medalju , i ako već kao portal pišete o nekim rezultatima treba da ih sve imenujete , uz napomenu da bi zajednica trebala pomoći ovim mladim sportistima .
http://abcportal.info/clanak/na-balkanskom-prvenstvu-u-karateu-u-kragujevcu-ivan-vukoja-osvojio-prvo-mjesto Od srca cestitam Ivanu i Vahidi i svim bh reprezentativcima koji su ucestvovali na Balkanijadi i odbranili boje Bosne i Hercegovine.
ovo je poslato ispred K.K."Rasid Buca" i nije niko drugi spominjan osim clanice naseg kluba, naravno cestitke idu za sve nase reprezentativce koji su u ukupnom poretku zauzeli 4. mjesto.
čekaj , nju ste spomenili zato što je 3 a niste Vukoju iz Širokog Brijega koji je 1 kad sam zadnji put provjerio Široki je pripadao BiH,neznam kako vi u Klix-u to gledate
Ma dajte ljudi, kakav uspjeh. Smiješno. Kakvo takmičenje. Običan vašar u Kragujevcu.