Na Evropskom prvenstvu u Pragu
156
Bh. džudistkinja Larisa Cerić evropska prvakinja
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ili bi ona tebe??? :)
Svaka čast Larisa,bar malo sjaja u ovoj sumornoj BiH stvarnosti....
Ponos nas :))))))
kako je lijepa! ja sam zaljubljen... samo jedno me zanima, zašto džudistkinje nose majice ispod kimona, a džudisti ne nose?
jel ova vijest bila na naslovnici?? cisto sumnjam da se urednistvo sjeti da vijest postavi na nekoliko sati kao udarnu..svaka cast larisa, znamo da je puno truda ulozeno da se zlato osvoji..znatno vise od ovih lopova sto pune naslove i tamo cuce..
Cestitke Larisa! Samo naprijed. Ti si jos jedna svojetla tacka u ovoj BiH!!
200>9< na slici
200
Ja mislim da Larisa ima cundaru umjesto baklave!
zasto ne kazu da je to murat sa perikom,treba prekontrolisati da li je ta pojava zensko hihihihihihhi
Djevojko gdje si u Londonu gdje?
BRAVO LARISA!ODMAH BI TE ŽENIO!
ff
Ovu vijest, vijest o osvajanju zlatne medalje predstavnice BiH na Evropskom prvenstvu, iz top-vijesti vezanih za sport je istisnuo naslov \"Hamiltonu pobjeda na premijeri u Austinu\". Bravo novinari, Hamilton je nas!
Svaka čast očekujemo od vlasti da nagrade promotore BiH, makar sa 10 hiljada, toliko djeca profitera potroše za dan, provodeći se po svijetu i to o našem trošku !
Iskrene čestitke!
sve neki evropski prvaci,a kad dodu na olimpijadu...daj boze da zavrse rundu