"Noć gladijatora" u Skenderiji
0
Bh. borci u borbi za nove titule
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Mostar West sta ti znas o ovome i sta se petljas! Imas priliku samo na internetu ovo gledati zato se poklopi!
koliko su karte?
ma kakvi su ovo supljacki turniri ...i kakvi borci ....evo ovaj adnan sa slike sranje od borca uvijek izgubi, bolje nek se kane ovog.
kako mi mozes dobaviti dvije karte da odem s djevojkom
je l\' trebaju nekom karte? slucajem okolnosti imam 10 karata pa ako nekog zanima... :l
\"Denis Stojinić koji će imati meč sa Srbijancem Sašom Lazićem...\" Ultimate fight: Ajlin Ahmić Ićo (HR) vs Saša Lazić (SRB) Haha je li se ovo Denis predomislio ili je greška??
Šabani mrš na koridu u Čevljanoviće a ne u Dom mladih! Takvi ne trebaju ovom gradu!!!
koji kreten moras biti da u ovo vjerujes i da ides da gledas.
Cuj bori se za titulu svjetskog prvaka, pa zadnju borbu koju sam gledao je izgubio.....kako neko moze biti svjetski prvak nakon jedne borbe???????
organizovano pranje para u kojem se ko fol nesto bore nekakvi borci u nekim shlj kategorijama i asocijacijama - kakvih ocito ima na hiljade. i sto je gore od ovog dna je to da drzava i razna ministarstva finansiraju marisanu i ove likove oko tog vasara za idiote
kako bi ovi nasi, potrgali vlase. sta je vlasi, maca pojela jezik.
Joj kad se jalija okupi s Vratnika Kovača Bistrika u prve redove pa kad stanu marisat po gradu ko ih kod krivo pogleda , jest to meni reko materet ti ...... Čuj noč gladijatora u Skenderiji?! hahahahahaha................
Bravo momci, obicno pjujem po Sarajevo-X ali vi mi se nekako dopadate.