Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odo ic
Firma ne posjeduje halal certifikat Sarajevski vrtići povukli paštete sa svinjetinom i prekinuli ugovor sa Redexom Direktorica JU \"Djeca Sarajeva\" kaže kako smatra da nema potrebe da se pravi skandal oko toga što se cijela stvar desila baš u mjesecu ramazanu, jer da je \"takvo šta strašno u kojem god mjesecu da se desilo\". Demokracija je pravo izbora, a ogranicavanje izbora i nametanje od strane vjerskih vodja je u najmanju ruku na.si,lje, pa do uvodjenja teokracije na mala vrata; a ne multikuluturalnost, demokracija, prihvatanje, otvorenost i tolerancija koje tako ocajno zelite prikazati svijetu. Americka izreka kaze:\"Ako stavis karmin na svinju, ipak ostaje svinja.\" Isto tako, ako islamizam reklamiras kao gradjanski koncept, to ipak ostaje samo frankenstajn od drzave. Jadna ona drzava u kojoj neizabrani vjerski lideri odredjuju pravila. Kako god vi ovo nazvali, rijec je o islamizaciji drzave! Tko nije sa nama dobice metak (u koverti). Musolini...sjecate li se?
Prenosimo rad copy paste portala,piff imate milion posjeta mjesecno na osnovu copy paste prakse... Tekst sa dnevnik.hr Najbrže vrijeme kvalifikacija ostvario je Amerikanac Ryan Bailey koji je stotku odradio za 9.88. Drugo vrijeme \"četvrtfinala\" postavio je još jedan atletičar iz Sjedinjenih Američkih Država, Justin Gatlin, koji je 100 metara otrčao za 9.97. Dvojica najvećih favorita za zlatnu medalju, Jamajčani Usaine Bolt i Yohan Blake, nisu se previše oznojili kada su pobijedili u svojim skupinama s vremenom 10.09, odnosno 10.00. Zanimljivo, Boltovih 10.09 bilo je najsporije pobjedničko vrijeme svih skupina (njih sedam). Polufinale stotke na rasporedu je u nedjelju, baš kao i finale koje je predviđeno za 22.50. (TS)
U skorijoj buducnosti mozemo ocekivati autora ovog djela kako pise za The Sun!
90 % clanka pod navodnicima ukljucujuci i sam naslov
od a do z. pa kako vas nije stid http://gol.dnevnik.hr/clanak/ostali_sportovi/bez-iznenadzenja-na-stotki-bolt-najsporiji.html
e jeste usrali ovaj clanak. odnosno zato i jeste prvi portal u drzavi sto citaoci provedu 10 minuta na jednom clanku.
Ajmo Blake do pobjede zvjeri !!!