Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Đuro Upravo! Zvjezdani statusi koji uzivaju ili su uzivali Beckham u sportu (fudbalu), Oasis, Pulp (citava ona ljigava bulumenta bandova koja je lansirana pod pompezno-bombasticnom sintagmom \"Brit pop\"), Spice Girls itd. itsl. u muzici, su samo emblematski primjeri neslucene ( i nicim opravdane) moci otocke marketinske kampanje, koja je u jednom momentu prosudila - Bog sami zna kako i na osnovu kojih kriterija - da upravo navedena imena treba brendirati i ustoliciti na vrhu piramide popularnosti i, stavise, kvalitete....
DelPiero ajd ne kaki !
Beks pravi dingospo
Ovaj vas bekam moze kupiti taman za mekinja,realno ici cemo realno da je Beckam jedan od dobrih sportasa,ja ga cijenim...
Pa ko ovog šupka toliko forsira da on koji nikad nije bio na Olimpijadi i koji nikad ništa u ime Velike Britanije nije osvojio, da on pored toliko vrhunskih sportitsta u VB pali kao prvi baklju na tlu Otoka? Jedan obični foler kojemu je važnija vlastita linija gaća i tetovaže te broj članaka u žutoj štampi od bilo kakve Olimpijade. I to licemjerje traje u Engleskoj već 14 godina, od onog momenta kad je nogom za zemlje udario Simeonea. Postade čovjek \"zvijezda\" a nikad ništa za reprezentaciju nije učinio a kamoli medalje osvojio. Nikad i ništa. Nevjerovatno je šta mediji čine u današnjem svijetu. I ne samo on nego i njegova supruga \"slavni\" par. Ona jednu godinu mahala guzicom i to je sve. Trend seteri i osatala sranja. Nije ni čudo što ovaj svijet propada.
Pagani, masoni, iluminati, obozavatelji vatre............. i ovo je ta moderna civilizacija koju promovirate? 2012 = ZION maaskota olimpijade je jednooki prevarant, budite spremni..
Ovaj Beckham zesci firaun postao...
pa što on?