Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://mirsadbektic.com/
Mirsad zivi zivot o kojem sanjaju nasi dragi Klix "gejevi" Andy i Croatissimus. Valja se po kavezu sa oznojenim muskarcima. I njih dvojica bi istrpili premlacivanje, krv i frakture, samo da se bar za trenutak nadju u zagrljaju nekog misicavog grubijana. Zato i postoje ovakvi "sportovi". Za one koji se plase da svoje homoseksualne sklonosti ispolje na neki drugi nacin ili pokusavaju nasiljem da ih prikriju.
"Neka oprosti gospođa Evropa, ona nema spomenika kulture. Pleme Inka u Americi ima spomenike. Egipat ima prave spomenike kulture. Neka oprosti gospođa Evropa, samo Bosna ima spomenike, STEĆKE. Šta je stećak? Oličenje gorštaka, Bosanca! Šta radi Bosanac na stećku? Stoji uspravno! Digao glavu, digao ruku! Ali nigdje nikad, niko nije pronašao stećak na kome Bosanac kleči ili moli, na kome je prikazan kao sužanj."
inače koji je ovaj frajer na rankingu ja ga nisam vidio nigdje
došli ste ga branit samo zato što je iz Srebrenice,vaša briga me je rasplakala
http://sportsport.ba/ostalo/bektic-ostao-na-26-poziciji/168567
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
AFERIM MIRSO, IDOLU BOŠNJAČKI!!!
Kulturna se raja skupila na meču pa nije čudo što su ih zaštitari i policija jedva rastavili :) Sve se lenijarima i šestarima boli.