Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si Barbarezu bio isitinska veličina! Služio si reprezentaciji bez pravljenja klanova i bez kurčenja van terena! Spaha je legenda, ali sa Sergejom još niko ne može u istu rečenicu!
Evo ja sam iz RS-a ali samo imam riječi hvale za Barbu!
Grad, kakve veze ima što si iz RS? Barba je ljudina, u Bosni, Njemačkoj, Hondurasu itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Novinari su dobili svoje. Za ovo rade mjesecima, cak godinama. Rijesili su se Spahica i tako drasticno oslabili repku. A narod ko ovce. Ne vjeruju Dzeki i Barbarezu u vezi Spahe, ali zato vjeruju potplacenim novinarima. Fuj.
Nemamo stopera koji je bolji od Spahica. Je li vi vjerujete tandemu Bicakcic-Zukanovic? Ja sigurno ne.
Čuj novinari rade svoje. Hahaha Ne valjaj gluposti sestre ti! Jer eto novinarima je bio cilj oslabiti repku. Haha Ako se Spaha povlači radi novinara, onda ispade da on nema svoje JA i lafo nije karakter.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Konačno se počeo ostvarivati plan da se razbije super dobra Fudbalska reprezentacija.Prvo se plati novinarima da ubace kost razdora , onda kao fol "mnogi navijači" počnu blatiti pojedine igrače,i igrači jedan po jedan bivaju primorani da napuštaju "svetinju" od reprezentacie.Juče Ibričić,danas Spahić a ...sutra možda Džeko(već su "naskočili" na njega da ga prisile da ode) i još po neki igrač a možda i selektor i onda kad se raspadne reprezentacija onda će ti tkz.novinari(plaćeni gadovi) da se smiju i pišu svoje bezvezne komentare i kolimne, a susjedi će da nam se smiju i likuju.Baš super....
Sergej, Sergej, Sergej Barabarez,Sergej Barbarez
Sergej,bio si i ostao legenda reprezentacije,samo napravio si jednu grešku.Kapitena (vođu) trebaju birati igrači (kolektiv) Kapitenska traka se ne daje nikome u nasljedstvo nego uz dužno poštovanje - na raspolaganje. Igrači su ti koji trebaju reći ko im je istinski vođa i u koga imaju puno povjerenje.
Barbarezu... vrati se u repku... siguran sam da bi u tim godinama bolje trčao od Džeke
barbareza za selektora
Kod nas i u reprezentaciji kao i u drzavnoj sluzbi ljudi moraju biti do izdisaja, ne daj Boze kome mladjem da ustupe mjesto..pa se i nakon uslova za penziju, bore jos koji mjesec i godinu da ostanu na poslu.
Sretno spaha ti si bio istinski vodja i pravi kapiten,al neda se protiv smrdljivog bosnje
Pa do kada je trebao igrati Sergej, svaki navijac Bosne postuje tebe Barbarez i zbog toga postujem i ovo ako je on zaista to napisao ali mislim da je Spaha star i da je vrijeme za promjene u repki!
Reprezentacija je svetinja;međutim neki igrači bi voljeli biti sveci. Što se tiče Spahića,uz dužno poštovanje,i bez emocija,treba reći da smo zbog njega izgubili oba prvenstva: -prvo od Francuske,njegov nepotreban penal, -drugo,utakmica protiv Nigerije. Konačno ništa bolji tretman nema u svom timu gdje igra. Hvala,ali dolaze bolji,mlađi i potrebniji igrači koji igraju za reprezentaciju,a ne da igra reprezentacija za njih.
NOGOMETI SAVEZ JE SMEĆE UVJEK BIO I BIĆE JOŠ DUGO.GOLI KRIMINALCI GA VODE
Sergej,Sergej,Sergej Barbarez! Igračina i ljudina.Čini mi se da nikad nismo igrali bolji nogomet,nego u njegovo vrijeme.Isto mi se činilo da je rano otišao iz repke,ali se ne zna razlog.
tako je Barba legendo, ti mu naredi i Sušiću taođer
Nije spaha više za repku, davno je vrijeme bilo da se oprosti, samo što bi tad otišo kao veliki covjek i legenda, ovako je otišo ko fukara.
da se ne lažemo, ako želimo u budućnosti postići nešto više sa reprezentacijom spahić se morao oprostiti, on jednostavno nije bio dovoljno kvalitetan igrač za poziciju koju je igrao. ko mi kaže da kod naše reprezentacije odbrana nije najveća slabost taj nit je kad gledao repku nit ima pojma o nogometu.
Jos ce prljavog vesa isplivat i to kad bude najgore za reprezentaciju jer ocigledno da ga ima..,sve je kriv onaj slon od selektora...