Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@i29s Jos za svaki sport moraju staviti : "World Champions"
Odlična utakmica, iz godine u godinu Superbowl utakmice su sve bolje i bolje, čak i onda kad do Superbowla dođu ekipe iz drugog plana kao što su Ravensi. Čestitke Ravensima i fenomenalnom Flaccou (mada ni Kaepernick nije bio loš). A za komentare o ovom sportu: svi kao nešto "američko smeće" a svi gledamo njihove filmove, muziku, sportove i sl. Ironija je da su Amerikanci daleko bolje prihvatili tzv. europski fudbal nego mi njihov (iako ga takođe nisu razumjeli).
hvala Srbine brate...tvoj Bosnjak :D
Pa ako cemo o dosadi i ako cemo biti iskreni, evropski fudbal koji mi ovdje obozavamo jedan je od dosadnijih sportova. Tekme cesto zavrse 0:0 uz otezanje igre, valjanje po terenu da se ukrade vrijeme, itd. Koji to jos sport ima da tekma duzine sat i po - dva zavrsi bez pogodaka? Samo fudbal. S druge strane, postujem da nekoga ovaj americki fudbal ne interesuje, ali onda jednostavno nemojte gledati i komentirati i rijesen problem. Ni ja ne gledam i ne komentiram npr. kriket i odbojku, ne interesuju me.
http://www.nfl-fans-serbia.com/t575-americki-fudbal-za-svakoga-i-sve-pravila http://www.madeinmontenegro.com/vbforum/showthread.php?p=407718 To je najdosadniji sport ikada.
@fetu de nam ukratko pravila, neka osnovna, koliko se moze najvise poena dobit u jednom napadu, koliko traje ova utakmica, koliko ima igraca i tako to...ako ti nije mrsko. hvala
ja pratim americki fudbal vec nekih 6-7 godina ! i to sto oni rade je dio savrsenstva. ako se ne razumijes u ovo nemoj bacat suplje cestitke rejvensima ! lewis legenda
Čuj nestalo hin struje... Pa nismo u Čajigovićima
Sva sreca pa Platiniju i Blatteru, UEFA i FIFA nije bitno koliko ce zaraditi, kao ni kojekakvim Realima, Barcelonama, Parizima i Manchesterima.
Bogme ja ovo gledam vec godinama a sjedim u sred Bosne. Prenos je isao u 185 drzava, nije bas da samo Ameri gledaju.
Vidim ima i dijasporaca iz USA:-) Ovo gledaju samo Ameri,dok cijeli svijet gleda 22 lika koji trce za loptom:-)
Slika koju nikako nisam zelio vidjeti, Ray Lewis kako podize trofej. Shit.
I meni su bolesni likovi koji dane i noći provode gledajući 22 lika koja trče za loptom. :)
Ovi su bolesni, nema veze sa sportom. Najvaznije im koliko ce se zaraditi na reklamama i ko ce gostovati na poluvremenu. Americki ragbi hahaha