Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja pljacke, nemaju sta da jedu, a ovakve cijene udaraju za pisljivih 120 preko
pozdrav gospodine Ballack, ukoliko ovo citate (milion % da ne) ja bi volio postati vas vlastiti vozac, zarada nije bitna samo da mi može biti da vamo u Bosni isplatim sve dugove za grijanje i vodu i da mogu sebi i djeci kupiti sta da imaju jesti. Nije probelm mogu ja voziti sve od golfa do ferarija od 100-300 km/h. imam radnog iskusta, radio sam 10 godina u autopraonici i 2 godine kao vulkanizer- sad sam trenutno bez posla.
Tako se to radi u sredjenoj i jakoj drzavi, nije bitno ko si i sta si, pred zakonom su svi isti. Ode vozacka na 18 mjeseci zbog glupiranja, plus deranje po novcaniku. Bravo. (znam da ce sad neki reci \"sta je za Ballacka 6.750 eura, nista\", slazem se s tim ali bitan je princip, nema milosti jer si slavan i bogat)
Zanimanja s najviše psihopata 1. Direktori 2. Odvjetnici 3. Radnici u medijima (TV/Radio) 4. Prodavači 5. Hirurzi 6. Novinari 7. Policajci 8. Svećenici 9. Kuhari 10. Javni službenici Zanimanja s najmanje psihopata 1. Djelatnici u dobrotvornim ustanovama 2. Medicinske sestre 3. Terapeuti 4. Obrtnici 5. Stilisti/Kozmetičari 6. Dobrotvorni radnici 7. Profesori 8. Umjetnici 9. Liječnici 10. Računovođa
ukupna zarada: 11.670 kn, srednji tečaj: 2,34, prolaznost listića: 30/45 ~ 67%, srednji ulog: 510 kn. U tri tjedna novog ciklusa trenutna zarada iznosi 4040 kn (12 listića). Nudimo naše znanje i iskustvo, listiće s koeficijentima 2 do 3, s kvalitetnim objašnjenjima (analizama) koje sami pišemo. Nekad igramo i veće koeficijente, a za dokaz prikazujemo skenirane listiće i analize na blog te statistiku ažuriramo nakon svakog listića. Svratite na naš blog www.bevadur.bloger.hr SVRATITE, SJAJAN NIZ JE U TIJEKU!