Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Živa ti nama bila i uvijek tako nasmijana!
Zlatna djevojcice da te Allah nagradi i jos vecim uspjehom,ziva i zdrava da si,mozda jednog dana i politicari a i gradjani nasi budu svjesni nasih sampiona Sretno djevojcice mila
Moze, ali prvo moras napraviti rezultat da bi ulozili u tebe...to ti je ta nasa logika
Samo naprijed hrabra djevojko. Mnogima si za primjer. Svaka čast.
Svaka čast Azra, najjača si :)
eh dusa draga..... pogresne si ljude pitala
Ma kakvi sportisti, dajte prvo da se rijese rudari, prosvjetari, borci, doktori, poljoprivrednici itd. Kakvi sportisti, na hobi trositi javne pare.
Jarane ba sta vam je tito vas je... Sestro cestitam
Pitanje ti je kao kad Fufe pita Mariju da mu da pizzu na veresiju, a ona mu odgovori kako se usudjuje to i pitati. Uzalud postavljas pitanja ljudima koji brinu samo o sebi.
mozemo pisati sad satima drzava nije ovo drzava nije ono. stvarno mislite/mislimo da ce oni ucinit po pitanju ovakvih heroja osim sto ce se uslikat i pohvalit da su je primili kao "pocasnog gosta u svoj kabinet" j.. ih kabinet, i j.. ih pocast. Ovakve treba uzdizat do neba, sve im omogucit.. oni su Bih, oni su imidz drzave, a ne ove retarde u sakoima koji svakodnevno lazu jadni narod..