Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrzo sam se jučer
Sarajevo pod hitno mora modernizovati izgled onih stambenih solitera, užas je kako smrde na komunizam.
Smrdi na Komunizam čitava Bh privreda koju su vaši Amiri Zukići sa svojim vojnicima poput Turkovica opljačkali i uništili.Smrdi li ti Koševo i Zetra na Komunizam,zgrade na Ciglanama,na Alipasinu,Dobrinji,pa ti bi mijenjao čitav grad mamu ti seljacku jebem,možda da šatore razapnemo ko tvoja Isilovska braca
Bilo nam je prelijepo! Toliko srece je bilo na jednom mjestu :)
U ŠUMSKOM entitetu kad dosanjaju da imaju ovakve manifestacije na ravnoj Romaniji i po vukojebinama raštrkane šumske, moći će komotno tek tad PODIĆI PO DVA PRSTA I REĆI HALAL NAM VJERA.
i taj sumski entitet je BOSNA I HERCEGOVINA
Posjeti malo Nahorevska 248 71000 Sarajevo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dnevna doza dronova na klixu
Divno, bas moras biti mentalni balkanac ako ti smetaju biciklisti a ne smeta ti ovoliko automobila koji gaze i zagadjuju zrak.
Mnogo bolja tuzlanska biciklijada :D
Ma samo rekreativno :)