Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam komentare i smijesni ste time koliko pisete negativne komentare. Poznaje li iko ovog momka licno? Da poznaje ne bi pisali tako nesto. Sta ste vi postigli u zivotu, koji je vas rekord? Mozda jedino 100 lajkova na komentaru. Suvisno je jos bilo sta reci za vas hejtere koji samo znaju pricat iz supljeg u prazno. Jedna velika podrska za Mesuda!
@visacard Dzasmine to sam ja :D tvoj zagondjija pusy mmm
Nazalost, vi ste ogledalo naseg drustva...
Ovaj tip je suga bahata, nekulturna, grdosija. Bavi se bezperspektivnim sportom, da nije kvazi bacac bio bi neki izbacivac il zenicki boksercic
Cime se ti bavis?
ne znam koji se djavo takmici kad ce bit najbolji al od pozada
Ajde opravdaj onih 50 000 eura sto ti treba za priprema, za bacanje kugle 🙄