Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapamti, vazno je pobijediti, svaka budala moze ucestvovati
@abassamjafpfqw može ...al u kurzzu...doči do finala nije mala stvar
@abassamjafpfqw Pa svaka budalo zašto ti ne sudjeluješ?
izuzetan momak u svakom pogledu. sretno! 💛💙🇧🇦
Tuka je bas sampion i kada drugi prodje kroz cilj!
Srebroooooooooo
Tuka, realno 5-ta pozicija, ako starta sa kraja mozda i 6-ti.
Биће 8.
U BiH postoje samo bosanski muslimani,bosanski pravoslavci i bosanski katolici...sve pise u starim knjigama mnogobrojnih historicara,istoricara,povijesnicara...ovo danas je samo grubo skrnavljenje istine...!!! I dan danas kad neko iz BiH,bez obzira na vjeru,ode u susjedno-komsijske zemlje tamo ga zovu Bosancem....jedino ispravno....!!!!
Ponos Bosne i Hercegovine
Hajde care, čekam ovu trku i boli me briga ko igra u LŠ večeras. Amel je naš pravi heroj, jedan od rijetkih zbog kojih se una za BiH u svijetu.
Od 8 milijardi ljudi na svijetu tuka je medju 8 najbrzih , a mozda i NAJBRŽI....🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🏃‍♂️🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦💎💎💎💎💎
Za mene si već pobjednik
Neka se i drugi malo raduju.... Zapjevao bi Oliver... Sretno momak, a oni koji omalozavaju nekog spirtistu, njima je najveći domet stići do frizdera
Trči 🦃 🥇
Trči Tuko neka te ponese vjetar
Jel ovaj ide da trči ili da ratuje?
Samo se nadam da ce veceras dati svoj maksimum i obradovati nas sa medaljom...sretno LJUDINO!!