Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dijamant, a ne Dzeko...
Cestitke Amele.Nije nikakvo pametovanje o taktici,ali bih ga jednom volio vidjeti da krene zestoko od samog starta,a ne da uvijek u zadnjih 100-tinjak metara proba zaobici petoricu,ili cak sestoricu.Elem,sve najbolje stari.
samo mana stoe u bosni patio, drugdie ie mogao 3x bolie postic
Dobro, ali nedovoljno dobro. Teško da može išta ovim Kenijcima. Medalja će ostati samo želja. No, dosta je i do sada postigao.
ja mislim da cemo do 2050 imati jednu medalju sa OI-a
ovaj sportaš da bude uzor mladima u svemu
puno se druzi sa SDA
ovaj sportaš da bude uzor mladima u svemu
Super! Cestitke!
bravo zmaju......😎😎😎😎
Najbolji nas sportista posljednih godina, stalno napreduje i usavrsava se, a ne eksponira se previse osim na takmicenjima. Samo jako.