Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji u Europi I USA, golemo!!! Bravo!!!
AMELE I MI SMO SRETNI STO TE IMAMO !!!👍👏
Iskrene cestitke i pohvale Amele,zaista je tesko danas globalno a posebno iz BiH postici bilo kakav uspjeh u sortu,nedostatsk terena,opreme kao sponozora i podrske je skoro pa ne moguce,zato RESPEKT.
@njemackasirotinja11 sta mislis da jamajka ulaze u sport, uredu nemamo rezultat u tim skupim sportovima, ali sramota da nemamo niti jednu medalju sa oi
Meni jedan od najdražih bh. sportista. Lik je pravo fin. Svaka čast 💪
Aferim Amele! Čovjek koji nas definitivno u najljepšem svjetlu predstavlja ovom svijetu, skroman momak i extra sportista. Sa srećom u Dohi majstore!
Svaka čast majstore, samo naprijed, da nam još dugo traješ!
Tuka osim sto je odlican sportas je i skroman momak i dobar covjek kapa dole majstore samo nastavi !!!!!!