Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momak ima bronzu sa svjetskog, dvije pobjede u dijamantskoj ligi, balkanska prvenestva itd...za uslove u kojima radi i iz kakve države dolazi on je za mene Usain Bolt. Zlonamjerni komentari samo pokazuju kolike ste neznalice kad je kraljica sportova u pitanju.
Stoposto brt,treba momka podrzat skrozz
momak je odlican u svakom pogledu
Svaka cast Tuka🇧🇦👍
jos samo 5 sekundi i svjetski rekord. ba ba ba ba. dajamantuuuu
sad taktički trčat lagano, pa opet uzet dozu pobijedi i tako
@nenadjebivi ..tvoji komentari sve o tebi kažu..veliki ego, mozak ko asprin..samo edna linija
6 od 10 je prolazno. 2 +
Bravo!
Svaka čast Amele, vrijeme odlično. Biće to i bolje, polako.
DIJAMANTUUU
Da su Amela ganjali lavovi i on bi ovako trčao
Bravo. Svaka čast
Kaze ODLIČAN, ŠESTI JE! A smijemo se Hrvatima jer su ispali u finalu SP-a... Ili Srbima ako Djokovicu ide lose... Ili... Ili bilo kome, samo smo mi najbolji... Najbolji sa petim mjestima, Kirin kupovima i ostalim, ruku na srce, nebitnim takmičenjima.
Covjek zvani "HAJ TI ETO MENE".
Ovog čovjeka ni sa biciklom nebi prestigao