Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuka nek si nam živ i zdrav, ali ne očekujemo više od bilo kojeg bh.sportiste da nas usreci. Ne nadamo se više. Važnije mi je od tvoje trke to što su Nermini jutros skuljene pare za liječenje.
sve u redu. Ti si vrhunski sportista za nase uslove, i malo ko ce ovo uspjeti. Ali na kraju, samo se medalje broje, a realno ti ih malo imas. Ja se nikad ne bi zadovoljio kao ti, da budem u Dijamantskoj ligi samo ucesnik, medalja Amele, medalja jer to je prestizno takmicenje, a ne miting u Zenici.
Covjek je osvojio medalje sto nikada niko od nasih nece, realno. Godine idu, pregazilo ga je i ovo je uspjeh. Realno, ima najlosije vrijeme u ovoj sezoni i tako će i završiti...negdje 6-7.
Pa dobro lave hajde ti nesto osvoji
Budi tuka a ne tuki.
Sretno Amele!
Ne serendaj i ti i motivi....
Proslo je tvojih 5min slave prije par godina. Hvataj se stranke, kakvog drzavnog preduzeca, mani se corava posla…
Svaka tebi cast ljudino, ali zasto vi sportisti iz BiH dajete u najmanju ruku euforicne izjave, kad na zalost ne mozete ostvariti pobjede.
Bosnji se bez zlatne medalje ne vracaj jer bosnjo ima visoke standarde dok pusi shishu vec treci sat i popunjava tiket za kladionicu razmisljajuci o svom propalom i bezvrijednom bivstvovanju na ovoj planeti
sretno tuka kralju,samo tako jos malo vremena imas iskreno da se bavis profesionalnim sportom pogotovo atletika i tvoja disciplina,tako da ti zelim veceras da osvojis neka od prva tri mjesta bar bronzu ako ne zlato..sretno i svako dobro tebi i porodici zelim
Pa dobro nije mi baš toliko mali
Saberi se Amele
Naš solidan, predzadnji.
Najača podrška i najvrednija
Nikad nisam vidio brzu tuku..
Tuka Legendo! neka je sa srećom!
A što minusi? jedina zvjezda na nebu BH atletike!