Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro je skočio 👏👏👏
Bože naslova, da čovjek pomisli da će se ubuduće skakati na glavu po uzoru na ovog s Jamajke.
Ja kontao da ce sad svi skakati na glavu u dalj 🤣🤣🤣🤣🤣
Prvo sto sam pomislio na inivativni nacin skakanj rekoh covjek salto napravio i doskocio dalje 🤣🤣🤣🤣 jer ti afrikanci su multitalenti u sportu, kad ono nije neki se talenat samo oskliznuo i nabio glavom kao noj u pijesk 💪💪💪
Pretegla ga gloovaa
Kume izgori kesa! Izraz kumovao je baš za palanke.
Revolucija? Ljudi ce stesati dasku par milimetara i to je to..
Joj novinari amateri !!!!! prvo nije se povrijedio na pripremi ,nego na samom takmicenju,a drugo nije se sapleo nego mu je proklizala noga na odskocnoj dasci jer su eksperimentisali sa nekim posebnim trakama koje su bile katastrofalne. Bilo ih je jos kojima se isto desilo ,ali su prosli bez povreda.
bacila ga linija
Na glavu će biti dalje neg na gujicu, samo da savladaju doskok.
Kako ga nazvat
Mòre skok s motikom udalj.
Zasto da se dira kraljevska disciplina. Znamo da Svjetski rekord drzi Mike Powell 8,95. To nece niko dostici. Ne zaboravimo ni Carla Lewissa. Isto rekord u troskoku 18,29 Jonathan Edwards nece niko dostici. Ali eto Skok s motkom i Bubku je prestigao Duplantis. Lik preskocio 6,22 !!!
povukla ga linija
I sta je tu revolucionarno?
Pa skok na glavu ocito 🤣🤣🤣🤣🤪🤪🤪🤪
Ko visoko leti.. nisko padne...