Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da pisu o svjetskom rekordima koji su oboreni u Beogradu za vikend oni nasli da pisu o ovome. Koliko makliciozan moras biti da to radis. Srbija ne priznaje Kosovo i kapak, bila je organizator prvenstva i to je logican slijed dogadjaja. Ova mala da je bila pametna nije trebala ni dolaziti na ovo prvenstvo.
I tako, sto su organizovali SP u bilo cemu, organizovali su. Iduce prvenstvo mogu organizovati sa Bjelorusijom, Rusijom, Venecuelom, Sjevernom Korejom i Eritrejom. Mozda i Juznom Osetijom, ko ce ga znati.
kasnite
postoji li jadnija nacija od nas srba, bez dostojanstva, casti, kulture i obzira.. stvarno imam osjecaj da smo ostali na nizem stepenu evolucijskog razvoja, toliko ogorceni, zavidni i kivni na sve i svakoga da nas to jede iznutra i gura u propast...
Za ove što ne priznaju kosovo sam nastup reprezentacije kosova u srbiji je patnja
Samo ograditi orangutane zidom 6 metara od ostatka civiliziranog svijeta. pa neka razigraju namale izmedju sebe
SLJAM LJUDSKOG RODA ,POKAZUJU STOLJECIMA
Samo nela se zna tko je najprimitivnji narod na balkanu. da dodamo jos nase konstitutivne rvate
Iz koje godine pises? 🤣🤣🤣🤣
Velika sramota za Srbiju i njenog političkog rukovodstva što je organizovala prvenstvo gde učestvuje tzv. Kosovo i na kom su diskriminisani sportisti iz Rusije i Belorusije zabranom učešća.
Srbija podrzava Ukrajinu i sta je cudno.
nije ono tzv. već R.Kosovo priznata od preko 100 zemalja u svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰
Poklanjam dobru krmaču srbinu koji mi otkrije još jednog iole normalnog srbina.
Takmicari dosli, takmicili se. To ne mozete prekriti.
Yebo je usljivi beograd sta ce uopste ici tamo.
pa niti vise od toga mogu niti znaju
neda srbin svoje ide do kraja u svojim zamislima i ciljevima
vratiti će to oni,sjetite se kad su fudbalere skinuli do kože zbog amblema