Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako ima odredjenih zdravstvenih problema svako jutro pjesaci do centra Safet Zajko i tu prenosi svoje znanje mladima. Vidi se da je old school - jednom sampion uvijek sampion. Aferim, ziv bio.
Znam ga od malih nogu, pravi svjetski sportista i dobar covjek
Sejo gigantu. Ko god je imao priliku upoznati ovog čovjeka uvidio je kolika je to ljudska gromada. Prava ona stara škola, čojstvo prije svega. Nevjerovatno kolika ljubav prema atletici da je u ovim godinama čovjek svaki dan na stazi i dolazi pješke na trening čak i kad samo jedan mališan ili omladinac dolazi na trening.
Svaka cast ovom gospodinu u svakom smislu i da jos dugo godina zivi i prenosi znanje na djecu,ali ne znam.kako on moze biti BiH rekorder kada je iz CG. ,u to vrijeme Jugoslavije ??
Ogledalo stanja sportskog duha kod Bosanaca kad lik drzi rekord star 50 godina.
U magare jedno dobices od sviju zajednica irden narodne kukavice a
Pravi covjek i istinski zaljubljenik u atletiku a ne kao vecina ublehaša koji upropastavaju sport i mlade
Znači ovo je mistriozni trkač. Koliko puta sam ga vidio trči iz Buća potoka do atleskog na Koševu i to jakim tempom.
Je li on Kondo, ili Hondo?
Čestitke. Atletici u BiH treba dati veću pažnju.
Legenda
Od kako je Trojka pobjedila, omladina trči maraton iz Njemačke u Bosnu, samo se maraton otegoooo nikad da stignu.... hahahahaha ma maraton omladina trči ka Njemačkoj
Treba skloniti klupe u sportskim dvoranama po svim skolama. Tjelesno mora postati ozbiljan predmet.
sta ako neko djete ima astmu? problema sa srcem?
rispket realno, nmp zasto mi bacate minuse al haj dobro