Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
respect...
Svaka cast samo nastavi i nemoj odustati svaki pocetak je tezak ali rezultat ce doci aBd da nosis zastavu nase Bosne ponosne na Olimpijskim Igrama sretnoo.
Prc
Paraolimpijske igre su najveca diskriminacija i to treba ukinuti. Tamo imate takmicare sa razlicitim stepenom istog invaliditeta koji se takmice izmedju sebe. Gdje jedan nema sanse u odnosu na drugog.
Čestitke i roditeljima koji su ga naučili da se ne predaje pred nevoljom, nego da se bori! Sretno ti bilo ljepoto!
Zgodan, mlad, brz. Bravo decko. Cure, slobodno..
Svaka cast, ogromna motivacija treba da bude ostalim
sve najbolje Omare!
Bravo, majstore!!!
Svaka cast Omaru i na volji i na hrabrosti a prije svega tvom zdravom duhu! Ova tvoja zelja za zivotom i dokazianjem me istinski ganula u dno duse.Bit ces svjetli primjer i mnogim drugim sa nekom vrstom hendikepa da krenu tvojim stopama.
zapitajmo se KOJI JE NAS IZGOVOR??
To Omarice!
A tek kakvu dobru kafu pravi...
Ma mi cemo njega udat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)