Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam ove komentare “podbacio si ... losi smo u svemu...” pa Pezer je u finalu evropskog prvenstva!!! Sta ste ocekivali? Zlato u onakvoj konkurenciji? Sta je s vama? Kako je podbacio??? Sta kao je nekad bio prvak svijeta i sad podbacio pa samo dogurao do finala? Dokle ste vi dogurali? SVAKA CAST MESUDE, samo tako nastavi!
Da je kojim slucajem neki sportista iz susjednih nam zemalja, naslov bi vjerovatno glasio odlicno 12 mjesto za naseg susjeda koji se je lavovski borio i izborio odlicno 12 mjesto....
Važno je učestvovati, a ne pobijediti.
mi bošnje baš u svemu smo dibidus, ne znam kako onaj Tuka prolazi
Pa de vi pljuvaci izmislite neku svoju igru pa u nioj pokušajte biti 12 u Evropi... A i naslov Klixa"zadnji". Nije zadnji već dvanaesti u EVROPI.
Alija Sirotanović junior. Ne može se bit šampion na mohunama.
Svaka čast majstore kako god
Kako su prosli srpski i hrvatski bacaci kugle?! Oh, nisu se ni kvalifikovali za EP.
oh biti će ili da si retardiran, možda slijep a definitivno glup jer nemaš niti jedan argument da porediš BIH sport s hrvatskim ili srpskim. inače hrvat je bio bolji i ispred na 7 mjestu ( prošle godine je uzeo medalju na svjetskom prvenstvu) eto debilosu da naučiš nešto
@ProximaCentauri koji si kreten ti i ovi plusevi!
da su u finalu bila 24 on bi bi isto zadnji, nisu islamisti za sporta, daj budali lopatu ili malter.
Hahhahahahahahahaaha kako bas posljednje 😂😂😂😂
Ovo je krema EU sto se tice bacanja kugle. Zadnje mjesto nije neka tragedija. Podrska Mesudu!
biti 12 u evropi u nečemu je velika stvar. činjenica je da mesud može puno više, to je i dokazao.
Debili to ne kontaju. Bitno da Srbi i Hrvati "provociraju" Bosnjake, niti jedan Srbin ili Hrvat nije uspio baciti kuglu za EP.
Glavu gore, Menso!
Žunić sramota kako si loše natjecao, predao kuglu nakon 2 hitaca...za tebe je 7 mjesto katastrofa jer hrvatska je računala na medalju. dosta lošiji rezultat nakon bronze s svjetskog prvenstva 2017 . vratiti češ se ti do Tokija 2020.
Ovo je naša realnost, nažalost...
Bosnjaci nemaju atletsku gradju. Vec kao djeca moraju da vuku, tegle, lopataju. Tjelo se nekako sabije a to nije dobro za vrhunski sport