Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozivamo sve Kakanjce na spektakl u Zenici na centralnom doveli. Sprema se nevidjeno, od vatrometa do posjete. Takodjer svi ljudi i iz Sarajeva, Travnika, Viteza, Zepca i ostalih dijelova su dobrodošli.
Ovi s televizije BN nikaDA DO SADA NISU OBJAVILI VIJEST O Amelu i njegovom uspjehu, odnosno uspjehu BiH.. Prava srbonacionalisticka TV.
Bolje vam je taj novac za docek da uplatite nekom bolesnom dijetetu
@Facundo pošto neće onda uplati ti, ako ne uplatiš znači da si vrlo loš čovjek
sipaju koverte kao na vjencanju ;)
Je li mu ovo klix smislio nadimak? Cuj BH GAZELA HAHAHAHAHHAHA
@TEHNICKIDETMETAL valjda što ima noge ko gazela, dlakave i kvrgave...na stranu šala, Amel je ponos naše Bosne i treba u ovom momentu safatatai što više sponzora, ne živi se od tapšanja po ramenima, ha ja...
Zamislite da imamo političare koji se bore ko Amel Tuka a ne koji sjede ko "tuke"!!!
Za 15 dana svi ce ga zaboravit . Žalosno ali istinito :(
Pa sta. Svako ima svojih 15 min slave. Ostatak zivota zivis od lijepih sjecanja. Necemo ga valjda citav zivot na rukama nosat.
I ne stoje mu bas najbolje ove cale
Trebao si ostao jos dan-dva pa se vratiti zajedno sa Pezerom i Mesicem koji nastupaju veceras u 18.20 i 19.40 .
Kako se u Dohi dove primaju. Da su ova svjetska prvenstva sve po islamskim zemljama, gdje bi nam kraj bio. Sala mala. Nemojte odmah pucati negativu.
Svaka ti cast na uspjesima, masino nasa bosanska, ali brate kad te vidim na ovoj slici sve mi vise licis na Fuada Backovica Deena xd
Zdrav i ziv nam bio Amele i jos nas radovao...
...svaka cast Amele, samo nekontam osmijeh a zna gdje se vraca...
dobro nam se vratio legendo...i izbjegavaj one uhljebske lesinare sa vlasti...koji ce htjeti da se slikaju s tobom i kupe tvoje zasluge...a i da ti svojim ruznim glavama kvare slike...
Ceka te i 15 hiljada maraka od ovih ubleha sanerskih...