Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzeko je gromada od covjeka. Samo da znas dijamantu da smo i na tebe ponosni koliko i na Tuku. Ti i tvoje kolege ste jedina svijetla tacka ove zemlje. Da vas Allah dz.s. nagradi za sve.
ljudi nisu ni svjesni koji je ovo uspjeh...šta je čovjek prošao da bi dovde došao i on i Edin Dž. sretno u utorak Amele.
Osjecam da bi se sutra moglo desiti nesto lijepo,nesto veliko,.. Amele, uz tebe smo,necemo ti zamjeriti nista. Znamo da ces dati sve od sebe.
Bez pomoci drzave Tuka je uspio da se nadje u finalu .... svaka cast i nadam se medalji. Ako je i ne bude necu biti razocaran, jer nema nas nesto u finalima bilo kojeg sporta (osim sjedece odbojke).
Samo pozitivne stvari :) sretno Tule BIH je uz tebe !!!!!!!!!!!
@TinTinTaTu..koji si ti bolesnik
Inzenjer ce sutra medalju da osvoji garantujem.
Bilo kakva medalja bi bila ogroman uspjeh.
Hair Insha Allah...☝️
TUKI BRATE za hou !!!
Kvalifikacije za EURO 2020 su puke snove. Igra 0, zalaganje 0, motivacija 0, ni zelje ni vilje nemate... Tuka he dokaz ko voli domovinu I ko zacrta svoj cilj sve je moguce.... Tuku sretno u utkrak. Dzeko motivisi one igrace svoje, ti si kapiten, na terenu trazi borbenu igru od igraca a ne sutis kao da se igra seoska utakmica....
Edine, ostvarite nase snove, kvalifikujte se na Euro 2020.
Tako to rade veliki... EL GRANDE DZEKSON...