Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitke Mileusnicu, nasem atletskom Zmaju.
https://avaz.ba/vijesti/bih/393544/klub-mrzitelja-sda-latic-pola-nacije-prezire-rezim-i-nikad-ne-bi-glasalo-za-sda
https://avaz.ba/vijesti/bih/393544/klub-mrzitelja-sda-latic-pola-nacije-prezire-rezim-i-nikad-ne-bi-glasalo-za-sda
Ma sta bravo, svaka cast? Ovo uopste i nije ni za vijest a ni za neku pohvalu. Nikad nisam cuo za ove igre. Ovo je neko amatersko takmicenje, ne znam zasto ovo dozivljavati kao sportske uspjehe. Nemojte nam toliko spustati kriterije
Sramota je da se osvoji samo 5 medalja u konkurenci takvih antisportskih država Andore,Malte,San Marina itd. Pogotovu jer je konkurencija u većini disciplina i sportova amaterska.Gdje su silni borilački sportovi?
Izdominirali! Svaka cast momci!!!!
Svaka cast na svim medaljama konacno lijepih vijesti :)))))))
@No1SamoJakoNo1 ajde bogati niti ne snimaju MI!