Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po naslovu ja mislio prekucao rezultat Bolta kad ono ni blizu.
Odbio dati krv, ovi odustali. Iza njihovih “trkaca na iglu” stoje i andi-dop institucije. Pa ima li mu zabraniti takmicenje, ako odbije dati krv?
zato TUku mogu pet puta testirat u danu
@moschee.maus Eh, to si vala u pravu. Čini mi se da Tuka ima više krvi i urina u epruvetama, nego u organizmu. Koliko ga testiraju, svaki dan bi trebao da jede pekmez i cveklu.
Najbrži je Lutvo Sabrijin u tenama kad mu dadnu ćizu brzine i limenku Pana pa ga nafuraju da od trgovine do škole istrči ha za minut a razdaljina 700m cca..
Razlika izmedju 9.89 i 9.90 je sigurno u duzini noktiju
nije bolt trcao u dohi na 34+ kad je postavljo taj rezultat o cemu baljezgate ??????
jeri dizel
Kada čovjek gleda snimak, ne bi nikada rekao da ljudi pretrče, u prosjeku, 10ak metara u sekundi. Kao što ne bi nikada rekao da teniseri serviraju lopticu 100+ km/h.
Svaki Americki sportista se puca svacim ali sigurno samo njih ne kontrolisu...
Doping ko kuća. Boltu prismrdit ne može ni full nafixan. Čuj odbio dati krv, i još gore, odustali od provjere. Svaka medalja koju je Amerika osvojila u proteklih 30 godina treba biti oduzeta...
@Exigne Ti si glup ako mislis da Bolt nije uzimao nista
najbrzi
Što bi Tuka reko: Hajte vi, stici cu vas ja.
donovan bejli kad je istrcao 9.84 devedesetih god bilo je fascinantno. od 2000tih ovaj rekord je postao picckkin dim svako moze pretrcati. cast svima i boltu al mislim da se svi rokaju necim sto nije zabranjeno
Bilo je i prije dopinga pa? To je sve do psihe. Kad jedan postigne nesto sto se smatralo nemogucim, vrlo brzo dodju jos mnogi koji postignu isto. Sto li je to tako?
cuj amerikanci se dopinguju... bozee sacuvaj...
ma Tuka brzii
Bolt je najbrži čovjek na svijetu, tačka... Sad da obuče tenisice ostavio bi ovog malog 10m iza...
Cudoviste od covjeka...oni su fizicki superiorni od svih na planeti. Jaci prirodno