Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozes biti Albert Ajnštajn, ovde ćeš biti ispljuvan, od onih za koje nikad niko neće čuti, niti će išta u životu uraditi da ih ljudi pamte. Ovi ovde neće biti sportisti niti završiti ikakvu školu, jer školovan čovjek se ne ruga i ne ponižava nikog a kamoli boljeg od sebe.
Amele brate, ne dao bog da zavisiš o Facebook mahalaša... Prosio bi. Čestitke za sportske uspjehe i za diplomu. Ko god misli da je lahko sprinterice na noge i Index u ruke...
moje poštovanje je ovaj momak izgubio onog momenta kada sam vidjela da daje nesebičnu podršku Bakiru Izetbegoviću i SDA! Barem bi on, sportista ove države trebao biti svjestan u kakvim uslovima je trenirao i koliko je podrške imao.... Ili se obraz/guzica jeftino prodaju?!
pa ima pravo i politički razmišljati, šta je u tome problem. da je bećirovića ili falatara ili komšića ili šepića podržavao bio bi cool a ovako bljak, jel to hoćeš da kažeš? p.s.respekt amele, budući inženjeru 👍👍👍
Neka fino vidi da za sporta nije
Svaka čast Zenici i Zeničanima, da nije njih, ne bi imali atletiku nikako. A svaka čast i Tuki i Hamzi, iz nikakvih uslova vrhunski rezultati. Hvala im!
@WillyWonka bolje da je nemamo nikako nego da nas zenicka jalija bruka
Tuka i kad te svi zaborave Zenica ce biti uz tebe !
Uhapsite službenike Granične policije BiH Semira Pašanbegovića, Muamera Fazlagića, Eldina Smailagića i Zdenka Šanju zbog krađe 30000 puščanih metaka iz magacina Granične policije BiH.
Kod nas ocito samo fukare i neradnici nisu stranacki uhljebi! Lakse je pljuvati sve koji nesto rade, nego napraviti nesto od zivota.
sad atleticar, dogodine probat kao inzinjer, a onda postat parlamentarac (sto je sigurno, sigurno!) . narod koji ima ovakvu omladinu, ...
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Vidio tukac da nema nista od trcanja pa daj da se skola zvrsava dok je jos SDA na vlasti i dok ga mogu uhljebit