Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuu Amele amele... Kako si krenuo, mogao bi ti uskoro i kraj biti. Dobar si čovjek, ali to nije dovoljno za uspjeh ili bolje receno konstantnim uspjesima.
Hajd',rekoh, da vidim ko je taj sto je nagazio Amela, pa odustao. Kontam, neki fair-play tip. Kad ono Tuka odustao... Znaci, prvo razlikovati subjekat i objekat u prostoj recenici. Pa onda, kad tu recenicu prosirujemo - voditi racuna o formulaciji prosirenog dijela, tj. da li se dodatna informacija odnosi na subjekat ili objekat. Tako cete izbjeci novinarski ' traljave' naslove poput ovog.
nepismen naslov, ja kontam takmičar stao na nogu pa odustao od nastupa u polufinalu
Karim To su ti nadaleko poznati travnicki novinari...
Sabotaža.
NiĐe veze, lik ga bukvalno ogrebao po peti, i on zbog toga odustao!!?? Skontao da nema šanse pored Poljaka, i vidi se da nije u formi, pa kao povrijeđen! E, moj Amele, providno, providno!
Boli ga tuki, zaradio je para...
Plaćenik neki