Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da pratite atletiku znali bi da sport klub uvijek prenosi dijamatsku ligu..čuj osiguran prenos
Koga više briga, vazda među zadnjim. BiH i sport više ne idu.
Amele, svaka ti čast, trčiš povrijedjen i još u finalu! Čuvaj zdravlje, rode!
Sesto mjesto garant
Na kanalima sport kluba . Ha ja da ne bi državna TV slučajno prenosila
Realno, ima najlošiji ovosezonski rezultat te ce tako i zavrsiti. Finale je super ali su prošla vremena kada smo mogli ocekivati borbu za vrh. Sretno!
...najbolji ovosezonski rezultat ne znaci nista...niko ne garantuje da ce ostali istrcati ni priblizna vremena,to je najbolje pokazala finalna trka na OI gdje su vremena bila sporija nego u kvalifikacijama i polufinalu...Tuka da je istrcao u finalu vrijeme iz kvalifikacija osvojio bi zlatnu medalju,sto dovoljno pokazuje koliko ta vremena variraju od utrke do utrke.
Sretno Amele 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Amele, lutko naša ❤❤❤