Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Amele majstore !!
Najaći u regiji ai šhire!
@Juraj, pa sta ce biti napisan kada je Tuka ovu hrvatsku pyčkicu Svena ostavio 4 mjesta iza sebe i ovoj utrci? Ne zaboravi i Hrv je Balkan, prema tome kleknite championu!!:)), pyčkice majorizirane!! Kmeee
Nek si ove balkance dotukao. Cestitke.
Sa kojom lakocom. Bravo majstore
Svaka čast, ponos Bih !
ideeeemmmmmoooooooo!!!!
da nam je Bog dao cesce ovako lijepih vijesti citati
kae cojk je brz ko struja
da i to znam da je Cipar na Balkanu
Naklon do poda,bravo !!!
Hajd bar nesto.
Bravo Amele, konačno promjena taktike - cijelu trku 'vodio'! PS: Jesu li ti ovi kobci iz "EA" vadili krv za analizu prije takmičenja?
Prvaci qurca!
Syebba se i ti Tuka ... Sad je uspjeh bit i prvak Balkana ....? ? ? Nigdje te čovječe ... Malo vremene provodiš na stazi izgleda ...!!!
Bravo kralju !!!!
svake godine sve sporiji.. nekad je trco 1 42 sad ni blizu
Ma to vrijeme se ne desava uvijek...Cak ni najbolji ne postizu to vrijeme na svakim meetinzima. Necu da zakljucujem ali poslije malo rigoroznijih kontrola Amel nije vise onaj stari...
toooo tukaaa