Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte i fikretu malini diplomatski pasos za osvojeno zlato u varanju
@blink Na ja, moras se priznati da malina nije samostalno i jednostrano varala, nego je izabrana da prevari. Sta je dobila od Novalica i Solaka za to??
@blink Nije ovo mjesto da seres o Fikretu.Bas si glup..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vise diplomata u gradu nego nas obicnih smrtnika hahah
veče medalja nego njegova glava
veče je njegova nego
Dajte amelu kada imaju ovi vladajuci papci, neka ima i amel nas. On je svugdje dobrodosao i ne bruka nas kao ova ostala bagra..
Zasluzio je prije Dzaferovica
Kad skontas koliko nas je on zadužio za razliku od nekog Dzaferovica koji Koji dere već 4 mandat i koštao nas je preko 300000 km taj Dzaferovic a nista dobroga nije uradio plus sto kao predsjednik zemlje nijedan jezik ne zna strani kao i Komsic i hiljade uhljupa
Ima li starletan Dzumhur pasos?
Momku svaka cast na uspjesima. Ja ovako prolazim sa obicnim BH pasosem na Diplomatskim prijelazima, Turska Dubai, Bec,Amerika, itd...Tako da Amelu taj diplo pasos i ne treba , jer ce neko sutra rec kad osvoji medalju da ga je osvojio pomocu njih zbog pasosa.
Kad ima vlast vremena da razmislja o ovome..onda i razmislja.. Inace najvise vremena provodimo kako odrzat koalicije
Amel Tuka i ahbabi mu iz SDA da i on ventilatore ne pocne da uvozi..(nije loš momak ali steta sto svoja licna dostignuca dodijeli lopovima i prevarantima)...
Treba imat ingerencije
Dajte Fikiju pasos da more letiti po svjetu i prodavati svoje VentiRatore sa ukusom Maline kad si u komi od njegove cjene.
Eto rjesenja. svima diplo pasos, da svi mozemo fino putovati i raditi. U bosni se ocigledno ne moze raditi a i putevi su ko ruski rulet.
Hoćel i neki pakić dobiti diplomca?
Našta diplomatski pasoš Tuki? Samo ime kaže -diplomatski. Jel tuka diplomata?
@PilipovicIbro JESTE, bolji je predstavnik svoje zemlje nego ijedan politicar! Sportisti su ambasadori mira, tolerancije.