Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosinecki, umjesto na trening, posalji ih na dzumu
@abassamjafpfqw Valja onda klixu pojedinacno prenjeti koji je igrac koju suru proucio hahahahaha
Sretno brate!
I tako bog pomogao Tuki a neka mi on odgovori onda gdje je bog bio kada se ubijalo po Srebrenici i milionima takvih klanja. Vjeruj u boga ako hoćeš ali zadrži za sebe,ovi što pričaju o bogu to rade iz interesa,čovjek je izmislio boga da bi vladao masama. Da je boga bilo bi i sreće na zemlji a ne ovoliko patnje za skoro sve što živi
Tako je Amele: Almighty First!!
Samo da se opet ne prepadne, kao na olimpijadi. Bio je bijel kao kreč. Toliko bih volio jednu pravu medalju, sutra ću gledati ovu trku i biti uz Amela, a ako mu molitve pomažu, nek se moli.
Moj uspjeh zavisi samo od Tebe....koja Ljubavvvv
To su te sekularne, multikulti Bosnje kojima je bejha na prvom mjestu. :))
Pa ti onda sjedi a neka On to za tebe istrci. De ba popustite Boga oko svakog uspjeha i neuspjeha. Nema logike, zasto bi Bog volio vise tebe od ostalih 7 takmicara ili vise njih? I sta ako ne pobijedis? Hoces li naci opravdanje u tome da to Bog nije htio ili da su drugi jednostavno bili brzi od tebe? Smijesno, ali sretno ti u finalu!
kao ljudi slabo razmišljaju tintarama, ovo je zabrinjavajuce
amele... ovo je tvoje zasluga ne bozija... :) jel bog trcao umjesto tebe?
Sjedi onda Amele, ne moraš ni trenirati!
Njegova lična stvar, zar je baš sve vijest danas
@krkojlo Ako je licna stvar sta je lijepi po instagramu., Aha i Bog je sada moderan pa prati profile umjesto sto nadgleda golim okom odozgo. Fino se zavalio i instagram prebire.
Sve zavisi od Tuke, negovih trenera i podrške države! Koji Bog! Svi naši lopovi se zahvaljuju Bogu. Eto, zaposlio sam sina, kćerku, ženu u državnoj firmi, ukrao sam, imam vilu, mercedes i sl. Sve mi je to dragi Allah dao. Je li tako, tako je!
Dobro ba manite se tih gluposti, ima covjek pravo da vjeruje. Kakve on ima veze sa lopovima i firmama. Pa idi i ti kradi jbt, pun mi q vas postene i NESPOSOBNE sirotinje a da imate priliku ukrali bi iz svog dzepa a kamoli mog.
@heraklitxy Svak ima pravo da pronalazi smiraj, snagu i motiv kako on to zeli. Nekima je to Bog i to treba postovati. Ono sto je nepotrebn jeste to sto se od toga pravi vijest. Jos mi je cudnija ta "komunikacija" s Bogom preko Facebooka, al' eto... Ko sam ja da sudim..
Naš Habib Nurmagomedov, samo što mi nemamo mumine kao Kadirov da ga podrže,nego debele komunističke hodže sa bejbi facama
To je obraz, skromnost i inteligencija istinskog muslimana, koji zna da ni ovo oko u glavi nije nase...zahvala samo StvaraOcu pripada
@bosanka hercegovic Mislis da je vjerovati inteligentno stanje?
Valjda je malo i do tebe.