Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam, ali ako si profesionalni sportista koji trenira par puta dnevno volio bih znati gdje je našao vremena za učenje ili je desteka zato što je tuka.
@mezzii Kad' već ti ne treniraš par puta dnevno, pa imaš vremena za učenje, trebao si ga i iskoristiti. Možda bi tada znao razliku između prosjeka 10.0 i doplimirati sa 10.
@faris_tesanj ja znam , a tako i treba da budete ponosni na njega. ti kao očito obrazovan čovjek možeš vjerovatno da mi objasniš kako je ovo moguće. Bar objasni sa vremenskog aspekta.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sad cd meni stari srat kako moze sport i knjiga.
Pa kad kazu TUKO jedna.E,moj brate.Svaka cast.
kupio je.
Mi na ispitu , eben rok bi pravo . Bilo nas dosta , od 40tak polozilo 3-4 studenta , gledam spisak amel tuka na spisku . A lik otisao u italiju da trci 3 dana prije ispita, dosao nekad posliie ispitaa ... sta reci ....
A što će m u to?
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Trebam cistacicu s preporukom, imal to ?
Svaka čast posteni,veliki čovječe . Mogao si i ti kupiti diplomu DIFa, kao i mnogi sto nam sada sole pamet.Nisi,jer si ispravan čovjek. Sve čestitke.
I tu si se zahebo, mogo si ici trckarati dok si ucio :)
Da mu ja postavim par pitanja iz mašinstva odmah mi bi bilo sve jasno!
Je li još 2 milje diplomski ili je cijena pala.
e moj tuka, ti i masinsto, ko nebo i zemlja
Drago mi je što je uspio zasluziti diplomu na jednom od najtezih i najpriznatijih masinskih fakulteta u regionu (ko se iole razumije u tehnicke fakulete znat ce o cemu govorim). Cestitke od srca
da nije u sda q bi diplomirao
popisam se ja na taj fax
Kad je muka ajde tuka
Pa ONAJ nije bilo lahko uskladit ONAJ treninge, takmicenja i obaveze na fakultetu ali ONAJ ako covjek ima volju i zelju ONAJ onda je sve moguce". Amel onaj Tuka, dipl. ing onaj mašinstva
Bravo!!!Svaka cast!