Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada pogledas zastave i vidis samo bh od svi drzava na balkanu je dovoljno a kamo li biti 3.
🤴🤛🤜
Bravo Tule! Svaka čast! Naravno, kad opet zaštopaš bićemo tu da te iskritikujemo, ali nemoj misliti da te ne cijenimo i da ne vjerujemo u tebe. Hajde sada još bolje. Sretno.
Svaka čast Amele. Živjela slobodna, cjelovita i neovisna RBiH.....
svaka nova utrka Amel je sve brzi,bravo
Bravooo svaka cast rode ponosni smo na tebe
gdje ces sa ovim crncima to ganja geparde i gazele po safariju dole
Ja ne mogu da vjerujem da ljudi dođu i pljuju i osporavaju nekoga ko je za njih u svakom smislu šampion! Hejteri, volim vas! Zbog vas mi je svaka pobjeda još veća! Bravo Amele, sine, brate naš. Ti si naš šampion! Ponosni na tebe, živjela BiH!
Bravo...
Super vrijeme.
AMLE SVAKU TRKU TRČI BRŽE I BRŽE UZ SVE JAČU KONKURENCIJU, SVAKA ČAST NA STRAŠNOJ TRCI, 3 MJESTO, ISTRČANONAJBOLJE VRIJEME SEZONE I PORED DVOJICE NAJBOLJIH... BRAVO
Svaka čast Amele, ti si trenutačno jedina svijetla tacka u ovom silnom sranju! Clap, clap
@Chaos Ima i Larisa Cerić
Bravo majstore
Svaka cast Tuka👍👍👍