Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada će izjave tipa "oštrimo formu....zadovoljan sam....", a Tuka je realno u silaznoj putanji. Negdje blizu vrha, a nikada više na postolju.
SDA trkač.
Lagano spremanje za penziju još možda ova godina i to je to
"Tuka je kroz cilj utrke na 800 metara prošao s vremenom 1:46.53, što je za nešto manje od tri sekunde bilo sporije od današnjeg pobjednika iz Kenije". Od kad je imeđu 1:46.53 i 1:45.47 "nesto manje od tri sekunde" ?
Covjek iz Zenice je peti na svijetu najbrzi medju 7 milijarda ljudi na 800m, i mi mu komemtarisemo za medalju , razumi ga makar covjek se ozenio.
čestitam..