Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najmanje sto moze drzava da uradi za Amela je da mu dodijeli stan u Sarajevu i neku finansijsku inekciju! Najmanje!!!
@HamanPaSveZnam Ja inace sam sebi lajkam komentar.Uvijek.
@HamanPaSveZnam Za sta da dobije stan? Za nekakvo trckaranje. Ljudi spasavaju zivote i ne dobiju nista ceo zivot. Nikada ovom svetu nece biti dobro dok god se prioriteti ne poredaju kako treba.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najmanje sto drzava treba da uradi je da ti obezbjedi poso i vizu u Njemacku
svaka cast. sta god dobije sve je zasluzijo
Gdje su oni naši politicari sada da se pokazu!?
malo je para dobio.valja trcat ko tigar.svaka ti cast
Od "institucija" ce dobiti plakete, priznanja, slike s politicarima i jednokratnu novcanu nagradu u iznosu od 11, 75 km!
svaka mu cast i treba da dobije
Apsurd porez na dohodak 7% jos ce mu uzeti i taman onih 15000 sto hice da mu daju ce iskompenzovati. Mozda grijesim?!
Koliko god da dobije malo je
Tuka namjerno nije htio osvojiti prvo mjesto jer su mu u dzamiji rekli da je zlato haram
Kad beskorisni uhljebi i predsjednici/kriminalci mogu da kradu milione, pa mogu vala i ovom vrijednom momku, koji je nesto postigao u zivotu, da uruce makar stan i koju hiljadicu, ali eto nazalost to ce oni dat nesto cisto radi reda da ispadne kako se oni brinu za talente a ustvari to je nista
Ovakvi vrhunski sportasi su onaj ljepsi dio slike o nasoj zemlji koja odlazi u svijet i drzava ih treba kao sjajne promotore izdasno nagraditi, ali i kontinuirano podrzavati jer bavljenje elitnim sportom je iznimno skupo, ali je skup i globalni pozitivni PR koji nam Amel i slicni uspjesni sportasi vec dulje vrijeme "besplatno" daruju. Takodjer, najbolje priznanje Amelu i slicnima jest ulaganje i u sportsku infrastrukturu gdje ce se stasati neki novi klinci i nove sportske velicine.
da ga dragi Allah dž.š. nagradi dobrim zdravljem u rahatluku uživao...sultanee
Šteta, niti jedan se političar ne može ovdje ugraditi ....