Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj covjek zasluzuje RESPECT
kakav covjek, dokazao je da je volja najbitnija za covjeka..... mi se prepadnemo kad nas nokat zaboli...... svako dobro na olimpijadi care..
Nek mu je sretno na Olimpijadi, i da napravi što veći uspjeh :) :) .
Naravno, gledajuci sa ugla prednosti nad ostalim ovaj covjek ne bi smio ucestvovati na olimpijadi, jer koliko samo su ove noge izdrzljivije, tj. nema misica da se umore, i plus sto su lakse 10-20 kg. Ima duzi gaz na podlogu, itd. Ali sa aspekta onoga sto olimpijske igre predstavljaju, i sta bi trebale predstavljati, ja kazem, svaka cast, nek su mu dozvolili, nek se pokaze sta je pravi olimpijski duh, i sta znaci istrajnost jednog covjeka, te da invalidnost ne mora da znaci nikakav hendikep... SRETNO
MA PO.SEREM SE NA OVAKVU OLIMPIJADU, JOŠ MALO PA ĆE I DVUGE VRSTE PORED LJUDI IMATI PRAVO UČEŠĆA.
svak mu cast
Eto sad mi minuse pucate gore, a bogami sam samo realno razmišljao...
RESPEKT
je.b.ess noge nek\' je on dobro
Ovaj je imao normu i za prošle olimpijske, ali mu nisu dali jer u slučaju da se spotakne u utrci može da protezom ozbiljno povrijedi onoga do sebe...čudi me što su mu sad dozvolili, mislim da su paraolimpijske prikladnije za njega!!! Sve u svemu, neka mu je sa srećom, i svaka mu čast.
Svaka čast. Ovo se zove poduhvat. Glavni su mi oni balvani iz administracije koji mu nisu dozvolili da ide na Olimpijadu jer ima \'\'prednost\'\' u protezama. Pa tačno bi im svima odsjekao noge pa da vide kako je biti u \'\'prednosti\'\'!
bas kao sto mjesanac rece imam svog favorita
bravo, bravo.... imam favotita :)
svaka cast,,al ovo ne bi smio raditi