Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je lijepo pročitati da se veliki evropski klubovi bore za Dijamanta. Srce mi ko Jahorina. :))
to samo po klixu spominju
Samo na nasim portalima, koja Borussia, koji Arsenal
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
idi vise majke ti, bilo gdje. Pa cesce pisu o tebi nego o tome koliko kasne plate u svim firmama sirom BiH. Odkad napusta City..........odkad si dosao njima istog trena ga poceo i napustat.
Vezano za Džeku i njegov transfer otprilike se da reći u nekoliko stihova iz svima poznate pjesme grupe Abba: Money, money, money Must be funny In the rich man's world Money, money, money Always sunny In the rich man's world Dakle gdje je novac bolji tu će mu i biti posao - što znači ostaje u Sitiju - nažalost :(
volio bi da dzekon ode u bundes,ali kako stvari stoje ostat ce na ostrvu..
šta bi vi ovako iskreno radije uradili? 1) igrali svaku treću utakmicu, a na konto svake sedmice legne 190.000 eurića 2) igrali svaku utakmicu, rizikovali povredu, i slično za iste ili manje novce prema tome, ako može neka ostane još 18 mjeseci, uzme pare arapima i onda se ispali negdje dalje i igra do 35. godine kao hadžija (a već je hadžo) :)
Ma gdje god otišao, bolje mu je nego gdje se trenutno nalazi. A što se tiće klubova u pitanju, ne može bit' bolje za Džeku.
joj gluposti da dortmund da 32 miliona eura za igraca koji ima godinu dana ugovora i koji nema prava nastupa za njih u ligi prvaka jer je vec igrao za city. za mene je on igracina ali popustio je. volio bi da ode ali njegovu ogrpmnu platu ce tesko koji klub podnjeti.
Džeko je primjer svim sportistima u BiH... Dokaz da je u životu najbitniji trud i zalaganje, momak je svojim radom otišao u veliki evropski klub, tamo se pokazao odlično... Džeko svaka čast, iskreno se nadam da ćeš naći mjesto u nekom dobrom klubu gdje ćeš igrati više i gdje ćeš pokazati ko je ZMAJ od Bosne :))
"Šef Dortmunda Jurgen Klopp želi da naš reprezentativac Edin Džeko bude zamjena Robertu Lewandowskiju." Ja iskreno nikad cuo za doticnog igraca, cuj Lewandowskiju"?
Lawandowskom??
izliv mozaka
i na inicijativu Amre (jer je joj je potrebna dadilja), nezvanicno saznajemo da se u igru ukljucio i LA Galaxy! Salju emisara: Radeta Serbedziju!
Zvanično Džeko prelazi u Velež , kako bi pomogao u borbi za opstanak .
Ne pričaj gluposti. Otkrij za koga ti navijaš. Za mene već znaš.
ko ga god dovede zajebe se sigurno , pa edinu je mrsko da makne qrcom na terenu , mislim da mu je vrjeme proslo i da je moze jedino u tursku pa poslje u katar :D
ne seri
aj ti Džeko lagano u Gošk
sta hocete ja iz pouzdanih izvora znam da se dzeko izjasnio kao bosanac ...sto znaci da mu se svi mozete samo napusiti
Nemoj u Borusiju da je dobra ja bi osto u njoj
NjV: nakon autogola katoličke Slovačke kojim je "veliko finale" za papističku koloniju "BiH" gurnuto za tzv. "Crni Utorak" (15.10.2013, "okultnog" zbira 13), te nakon što je PRIJE utakmice u Dnevniku BH1 u očito namještenom "intervjuu s uzbuđenim navijačem" taj glumac "predskazao" go - tačno u 67-om minutu (zbira 13), uistinu se tako i - desilo, tj. katolička Litvanija očito pušta (jedini) go "repki" kolonije baš "slučajno" u - 67-om minutu! Tako u svom umobolnom stilu (ritualno u znaku 7/9/11/13) pape "dokazuju" drugim dinastijama da je po dinastičkom pravu sve "OK u ovoj koloniji" - u vrijeme tzv. popisa (inventure "stočnih" grla za izmišljanje "Bošnjaka"=Turaka, dok je ILEGALNO DEKLARISATI SE KAO PRIPADNIK SVOJE NACIJE - BOSANAC) jer ne može narod koji je nesretan ostvariti takve uspjehe... Ali, preplaćeni igrači iz vana ni ne odražavaju stanje (ne)svijesti naroda - koji je GLADAN, S PREKO 60% NEZAPOSLENIH i to je rezultat "dobra" 6 KATOLIČKIH guvernera: http://tiny.cc/1ekw4w
daj i nama malo te svoje droge ukupnog zbroja 8
NjV: kao i sa sudarom tramvaja (r.br. te garažni brojevi oba tramvaja daju zbir 9, a sudar je bio na "okultni" 1/11/2013 zbira 9), tako su i bombu iz II svj. rata podmetnuli s namjerom prinošenja ljudske žrtve jer je prvo planirano da se ukloni na "crni utorak" 19/11/2013 (zbira 9) pa je to onda pomaknuto za dan ranije tj. noć punog mjeseca (sjetimo se nedavnog "lunaparka") na "skraćeni okultni" 18/11 (zbirova 9/11 kao kod rušenja Tornjeva u New Yorku, ritualnog ubistva ambasadora Stevensa, itd.) - kad i utakmica "repke" kolonije) koja po američkom vremenu počinje noću u 8:30 (zbira 11) protiv Argentine zemlje jezuitskog pape, u St.Louisu nazvanom po jedinom katoličkom kralju-svecu čuvenom po zlu, podršci inkviziciji i krstaškim ratovima iz dinastije sadašnjeg "Svetog rimskog imperatora" kralja Španije Juana Carlosa, pa je sigurno riječ o do sad najbitnijem ritualu za ove umobolnike i neophodan je najveći oprez ikad http://is.gd/sW9lTx