Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebem vas se kolektivno glupe i ofirne. Cura isplivala najbrze sto je mogla u zivotu i najbrze od bilo koga u drzavi ali za luzere je to dovoljno samo da je blate. Svaka cast Amina, samo nastavi, bice jos bolje.
Džaba govoriti kad imaš ovu stoku poput ove dvojice ispred. Bravo Amina.
@SPDRS Priznaj da ga izd.o na njezinoj slici, medzede bosanski.
Amina cura fina
Ne znam da li je gore što neko za osobu koja završi posljednja u svom polufinalu, a prije toga izbori to isto polufinale ispred desetaka drugih takmičarki, kaže da je očekivano posljednja i da nema budućnosti. Istina jeste da njeno vrijeme i automatski državni rekord još uvijek nije na nivou za finala prvenstava, nedostaje tu barem sekunda i po ili dvije, ali cura napreduje konstantno i da nje nema ne bi niko plivao ispod minute godinama.
Eto vi iz Sarajeva osvojište sve medalje na SP i EP. Vidio sam Zelju u Sarajevo sinoć. Samo sramotite državu. Eto neka medalju osvoji kčerkica predsjednika privatnog plivačkog saveza BiH firme familije Pašukan.
Sreca pa se nije ugusila
Čestitke mlada damo.
amina živi i trenira u zagrebu, kod zlih hrvata
Postavila lični rekord. Znači da je bolja nego što je ranije bila. Odnosno u životu nikad bolja. Svaka čast u svakom slučaju. Dokaz kakva nam je država u ovom sportu je i to da kad postaviš državni rekord opet si zadnji.
@RazumaGlas Ne kontam kako zadnja kad je 16-a u Evropi.
ma super je sto je otkrivena i smije da se skine u kostim. samo ta cinjenica je pozitivna vijest za BiH jer izgleda samo se bule guraju kod nas.
Neko napisa na prethodnom clanku da ce biti zadnja i dobi negativne bodove.
https://www.klix.ba/profil/zen1canin Ovaj prorok.
Kad je docek...
Opet pobjeda, al Pirova