Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kuzim sta se Ameri bune kad su oni jedini koji nikad nisu ratificirali sporazum iz Kjota?! Sportisti izmanipulisani s ciljem pravljenja negativne reklame Pekingu/Kini.
komentar ti je pravo inteligentan :S zanimljivo bi bilo da amerikanci nose maske zbog protesta, jer dolaze iz zemlje koja je i dalje najveci zagadjivac
Ma ja mislim da je ovo više kao znak protesta protiv zagađenja, i neka su stavili maske, bilo bi fino da ih svi stave i osramote Kinu pred cijelim svijetom jer zagađuju planetu ko niko drugi.
Koji panicari ,buuaha