Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudinooo!!!
Ovako se bori za BiH, gospodo! Res non verba!
Mislim svaka mu cast zaista, uspjeh vrijedan paznje, bez obzira na konkurenciju, jer nasim sportistima je svako prvo mjesto na bilo kojem takmicenju uspjeh. Ali brate mani me te patetike i sranja. Radi svoj posao, treniraj, bori se, predstavljaj svoje zemlju, budi ponosan i treba da budes ponosan, ali te pateticne fraze tipa ovo je moj nacin borbe za BiH itd itd itd zajebi to. Proslo je 20 god od rata brate, pusti to vise. Sto je bilo bilo je, ne ponovilo se. Znam da cu vjerovatno dobiti gomilu minusa od najvecih patriota iz inostranstva, ali nisam mogao izdrzati. Povraca mi se od ovakvih prica.
A nisi razmislio da momak mozda stvarno tako i misli?
@DvaKruga. ma sigurno misli tako, nije to upitno. Nego brate najezim se od te patetike. Vec mi je puna kapa raznih patetika i demagogije koja se prosipa u BH.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BIH jos uvijek nema nijednu medalju na igrama. Imaju je cak i San Marino, Moldavija, Kipar, CG, Mkd, Malta.....Covjek osvojio prvo mjesto u konkurenciji Andore i San Marina i to se jos slavi. Cestitke i od mene :D
Ovo su prve evropske igre, tako da je svaki pobednik postavio rekord Igara, pa tako i ovaj Tuka koji je ostvario trijumf u konkurencijih ljutih rivala iz Izraela, Crne Gore, Luksemburga i Moldavije
Amel Tuka,DIKA I PONOS BIH!
Prosinecki suker mijatovic savicevic slobodno reci
Ali nemogu cetnici a da nepucaju minuse hebem im cetnicku majku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)