Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Hifa Group sto su ovog momka prepoznali vec i prije Svjetskog prvenstva te mu pruzili podrsku, a i dali na koristenje ovako vrijedan automobil. To su zaista veliki i humani ljudi!
Naprosto ne mogu da vjerujem da su na ovom autu napisali "Zlatna bronza" comic sans fontom. Bosanske kompanije su toliko marketinski zaostale. Naprosto mi nije jasno gdje su svi ti novokomponovani dizajneri, intelektualci ili bar ljudi koji poznaju osnove estetike. Koji seljakluk. Valjda se to desi kad zaposlis bratovog sina ili tetkinog idiota da ti bude dizajner, tj "oko" kompanije.
Ne gledajmo formu, nego sustinu.
Tuka startovao sa Skenderije, dao im 50 metara pride jos i opet pobjedio. :)
5 slika , jel ovo push up raja s klixa ?