Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sam ga sebi postavio.
a izraz lica kao da je postavio rekord u Etiopiji
Ne znam jel Fazlija otišao u penziju, mogao bi se početi streljaštvom baviti. Pet ljudi u bih, ja šesti, kad skontam moglo bi se i olimpijade vidjeti.
Ponos si ove države samo tako nastavi 🇧🇦🏆
Na olimpiskim igrama zatukne
Sjajni nas zmaj.Ponosni smo na tebe
Kad krene da se krsti s tri prsta - kao sav normalan svijet - prije trke, od tad cu da ga podrzavam. Kao sto je IZ vjerska struja SDA, a SDA politicka struja islama - tako je ovaj sportska struja i predstavnik SDA/IZ.
onda su ti koje ti podržavaš struja pravoslavne crkve, ti si jedan obični fašista koji podržava samo jednu vjeru
@TheSupervisor SVI SMO SPREMNI NA TEKBIRE, DA SE NAŠA SRCA SMIRE, UZ EZANE S MINARETA, DOLAZIMO S KRAJA SVIJETA
Cestitke Amele
isto kao da ja sad otvorim chevabdzinicu u Zanzibaru i kazhem kako tamo imam najbolje chevape. usput, to je jedina chevabdzinica u Zanzibaru... moj Tuka, to je bash zvuchno "drzhavni rekord" ali nazhalost svi znamo da si ti jedini u ovom sportu u BIH i da sam sebi postavljash rekorde na drzhavnom nivou. Nadam se da ne trchish zbog FB lajkova... uostalom, libo me tuki
@A92 Krivo je tebi što je Amel Tuka Bošnjak. I tebi i ostatku bagre sa negativnim komentarima. . Jer da te ‘libo tuki ‘ kao što kažeš ne bi se ni javljao. Haj’ sad odjebaus u troskocima zajedno sa ostatkom bagre.
@A92 kako to pis(h)es(h) z(h)alosna ti majka
pratim pratim svaku noc pratim
U drzhavi bez konkurencije: shta se god uradi, ostvaruje se novi rekord.
@fantomas jarane, izaberi bilo koju disciplinu koja nije zastupljena, i bit cesh prvi, shta ti tu nije jasno? Sutra da postanem astronaut, bit chu najpoznatiji astronaut u istoriji BIH, jer nema konkurencije.