Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako citam komentare i ne kontam zasto negativni komentari na racun Tuke. Covjek je istrcao koliko je najbolje mogao, nekad pobjedi, nekad ne pobjedi. To je sve normalno. U svemu je tako da uvijek ima bolji od boljeg. On je nas najbolji trkac trenutno i trebamo ga podrzati, a ne kritikovati. Inace smo kao narod cudnog ponasanja. Neko ti valja citav zivot i onda samo jednom da ne valja i ko da nikad nije valjo.
Jedan od najvecih promotora Islama i muslimana u svijetu. Nas Bosnjak Amel Hadzituka.
Promotor cega, trcanja???
@Kurton12 Islama
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Njemu je lako, kao što je rekao nakon neuspjeha na OI: "Ono što me uvijek drži čvrsto na nogama je činjenica da vam nekad dragi Bog podari uspjeh i tako vas stavi na veliko iskušenje, a ponekad vam i ne da baš uspjeh, ali vas time opet stavlja na iskušenje." I tako, ako Bog da, Tuka će biti prvi, ako Bog ne da, neće biti prvi. Nema Tuka ništa s tim.
jel uzeo kuran sa sobom
Hajd Amele pobijedi i to je to. Pusti idiote sto komentarisu negativno .
jos da napisete u koliko trci i ima li dje da se gleda :D
@gladijajator Ja sam stvarno bio uz njega, ostajao budan samo da ga gledam, ali razočarao me. On se prije starta polufinala totalno ustrtario, da ne kažem u.ro u gaće. A poslije populističke izjave, Bog da, Bog ne da, nije do mene. Pretjeruje sa tim vjerskim eksponiranjima. Za mene je on atletičar i predstavnik moje zemlje, uopšte me ne interesuje da li je vjernik ili nije.
@gladijajator nisam te nista pitao nego sam za vrijeme kada trci
e moj Amele. moras drug da nadmasis svoja ocekivanja pa da bi sta osvojio. inace mrka kapa. izadzi na traku preveslaj te levate sve odma u startu, nemoj se vise za je bavati.