Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO JE NASA HIMNA !!!!
To nam i jeste himna !!! JEDNA SI JEDINA ZAUVIJEK
šta fali , kada su afrikanci osvajali medalje 50th i 60tih na olimpijadama uvijek su im pustali francuske,portugalske,spanske itd , i ako je bilo nigdje veze sa njihovom drzavom... haha
Pa ova himna i treba da se pusta, ova nova je smece........
\"Oj, djevojko džidžo moja, džidžala te majka tvoja\" Ne razumijem šta je uvrjedljivo u tekstu himne \"Jedna si jedina\" za ljude koji žive u ovoj zemlji, a mrze je i preziru, a ni sami ne znaju zašto. Kad ćete SAMI sebi priznati da VAM nema druge zemlje osim BiH i da ste svugdje po svijetu stranci OSIM u BiH. Dodik, Čović, HZ HB, RS, Federacija, kantoni i sotala sranja će biti i proći, mi možda to nećemo ni dočekati, ali BiH će ostati i voliti svoju zemlju ne znači da mrziš svoju naciju (koja god da je). Trebamo se svi adovati što je amel donio zlato našoj zemlji, jer on je predstavljao BiH, a ne Tursku ili neku drugu zemlju.
mogli su mu i tursku svirati,ionako je predstavljao 24%poturske bosne i ni pedlja vise.
to je HIMNA,nasa BOSANSKA
Naša, bosanskohercegovačka himna ! Ha ja bola. :D
Ovo je SUPER! Jedna si Jedina moja domovina Bosna i Hercegovina!
Kakva država, takva i himna
Najljepsa himna najezim se kada je cujem
Kakva su \'no dva cilima ispod dejtonske zastave? \"Naku stazu imam u kupatilu.
Umrite cetalji!
TO JE HIMNA NASE VJECITE ZEMLJE I DOMOVINE BOSNE I HERCEGOVINE UVJEK I ZAUVJEK !!!!!
NE PRIZNAJEM NAMETNUTU HIMNU I ZASTAVU,SAMO LJILJANE I JEDNA SI JEDINA,VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO!!!!!!!!!!!!!!!! POZZ ZA SVE BOSANCE I HERCEGOVCE !!!!!!!
e samo jos da su nasu pravu zastavu stavili bilo bi sve perfektno
Cestitam Amele! Svaka cast !