{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Adnan Redžović: Trebao sam se ranije opredijeliti za boks

S
15.2.2012. u 16:14
0
2
Adnan Redžović: Trebao sam se ranije opredijeliti za boks
0
Adnan Redžović: Trebao sam se ranije opredijeliti za boks
Profesionalni bh. bokser Adnan Redžović se intenzivno priprema za borbu koja ga 13. aprila ove godine očekuje u njemačkom Oberhausenu. Još uvijek ne zna ime suparnika, a meč će biti organizovan kao predborba spektakla večeri kada će Felix Sturm alias Adnan Ćatić braniti naslov prvaka.
"Intenzivno sam radio u proteklom periodu. Na Igmanu sam bio 15 dana i maksimalno sam trenirao. Mislim da ću do aprila biti potpuno spreman i da ću pobijediti", optimistično najavljuje Redžović.

Naglašava da je uvijek volio boks, jer je vješt u ručnim tehnikama.

"Iskreno, žao mi je što se ranije nisam opredijelio za boks, ali u to vrijeme nisam znao Adnana Ćatića koji mi je dosta pomogao u karijeri. Međutim, ne treba se vraćati unatrag, nego gledati u budućnost. Uživam u ovome što sada radim".

Na kraju je Redžović istakao kako se članovi njegovog K-1 kluba Gladijator pripremaju za okršaj u Holandiji, koji je na programu 26. februara.

"Enko Alić će se boriti u kategoriji do 70 kg, dok će Alija Tucaković imati borbu u kategoriji do 90 kg. Naporno su radili i vjerujem da će slaviti u Den Boschu. Uostalom, ovo će im biti velika prilika da se pokažu na evropskoj sceni. Nadam se da će to iskoristiti",zaključio je Redžović.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: