Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više pesticida na jednom mjestu možete naci samo u poljoprivrednoj apoteci
Bistar si kao Bosna poslije kiše :D
Sad ce dezurni kriticari... Bolje ovo hiljadu puta nego stomacine i noge ko balvani... Izadjes na ulicu, slabo vidis covjeka normalne kilaze, sve se razvalilo. Da se razumijemo - neka radi sa sobom ko sta hoce, neko voli ovako, neko onako. No MOJ problem licno je sto debeli puno cesce obolijevaju od dijabetesa, venericnih oboljenja, mozdanih i srcanih udara, bolesti kicme, da ne nabrajam dalje... A ko placa ta lijecenja? To su desetine miliona maraka troskova godisnje za lijecenja oboljenja direktno uzrokovana DEBLJINOM. Zderite, no placajte iz svog dzepa. Da se mene pita, uvela bih kategorije - ovisno o tome koliko kila viska imas, moras vise da participiras za troskove lijecenja (izuzev u rijetkim slucajevima kada je debljina uzrokovana hormonalnim ili nekim drugim poremecajima).
Apsolutno se slazem s tobom, fakat ne mozes naci osobu da je ono normalne gradje...
Ma zaista vise, mislim, ftf.? Ja zaista imam problem s tim, ponajvise iz gore navedenih razloga. Isto uplacujemo u fondove, no ja koja radim jednom godisnje sistematski (preventive radi, kako ono kazu, bolje sprijeciti nego lijeciti), ne pijem, ne pusim, bavim se sportom, koristim stepenice umjesto lifta (osim ako je bas hica), gledam da ne jedem smece i samim tim, da kucnem, nista ne kostam zdravstveno, placam lijecenje hronicnih bolesnika koji su dotjerali cara do duvara jer jednostavno nisu vodili racuna o svome zdravlju i tijelu. Ispade sada da se nesto hvalim, nije mi majke mi ni cilj ni namjera, sta me briga... Zamislite koja bi to usteda bila, kako bi se zdravstvena infrastruktura mogla modernizirati kada bi se ti troskovi ustedili? I tako svake godine? Pa to su stotine miliona! A kada vidim da se pusi pred djecom i kakve im se prehrambene navike stvaraju, zlo mi dodje... Po meni je to definitivno zanemarivanje djeteta, da ne kazem zlostavljanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Odlicna fotogalerija, cijela jedna slika.
Prejak trapez, läuft bei dir ;)
respekt momci...
nabijem vas na ***,komentarisu debele krave i konjine zavidne. divite se vi svojim celulitima i stomacinama
:)))
ja kompleksaša,da bi se napuhali,oni se pogrbili poput kvazimoda,wtf is this s.... ja da imam ovakve mišiće isprsio bi se poput goluba gušana da budem što veći
Sve majmušinovic do majmušinovica...
koji je od njih 5 korpus baby ?
Vidi,pa svi isti.