Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponosu naš ! inat silan Bosanski !!!
hahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahhahahahah
Mi smo kao jedno, uvijek bili i ostali :) !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Bio i ostao sampion
@b1ackfie1der jebote tata usta idi prodaj jos 10 opcina za rogaticu hahaha
@b1ackfie1der bjezi vikend muslicu poserem ti se usta
Kod nasih uvijek neki cirkus. Kako to???
Čim je vratio - priznao sve. hehehe
Njemački bokser nafilovan dopingom, glup "sport," glup on koga boli qqrac?
hmmmmmm
Ovom našem narodu niko ne valja...
Prevarant
Tako je majstore......idemo dalje🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Sempione nas, imao sam cast i zadovoljstvo upoznati Adnana i u par navrata druziti se zajedno, veliki covijek, veliki vjernik i veliki sportas, sve najbolje, brz oporavak i nadamo se da cemo te ponovo vidjeti u ringu osvajajuci titule sampiona.
vidio sam ga neki dan u scc
Poturica bio i ostao...
I vrijeme je za povlacenje lafe, sve dolazi sa godinama. Mogu zamisliti kakva mu je bila satisfakcija dok se kitio titulom sampiona sve ove godine i bio neprikosnoven u ringu, a masa degena i bolesnika sa klixa i slicnih portala sto po vazdan negativno komentarisu iz raznih vukoje...na dozivljavala nervne slomove zbog osjecaja totalne inferiornosti.
Kako glup naslov jbt! Prvo je WBA obustavila istragu u vezi dopinga, a onda po pravilu moras odbraniti ili vratiti pojas! Adnane ti si nas ponos i dika!!! Uzivaj u penziji
Ado beton!!!👍
Pozdrav ljudi.Ovaj covjek je jedini koji daje sve svoje podatke, i jedini koji vam salje sliku tiketa iz kladionice koji mozete provjeriti online.Inace i jedini sa kojim mozete razgovarati putem kamerice na SKype-u, i snimiti cijeli razgovor ako zelite kao dokaz o poslovanju. Inace je i jedini sa kojim se mozete sastati i ispratiti mec!Organizuje pracenje svakog meca zajedno sa svojim kupcima! Prate ga hiljade ljudi na profilu.Pogledajte i sami.Pozz
https://www.facebook.com/bojan.curcic.5070?hc_location=ufi
Čim to počne selamati i zazivati Boga znaj da nisu čista posla. Sve selam a sve go lopov, lažljivac, prevarant...