Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@bosanskohercegovacka pa ne prestajes biti Bosanac/Bosanka ako se izjasnis kao Bosnjak/Bosnjakinja
UBIII GA ADOOOOOOOOOOOOOO
JOJ OVIH NEKI JADOVA STO PLJUJU....JADNI VI...STA STE VI U SVOJIM ZIVOTIMA URADILI VRIJEDNO SPOMENA.....PREISPITAJTE SE MALO
Sretno i uz tebe smo nasa Bosanska Gazijo...
Neka ti dragi Allah da snage za pobjede, a sabura ako izgubis. Sretno ljudino!
Sta Adnan Ćatić, Felix Sturm mu je oficijelno ime, toliko o tom velikom Bosancu. Kako me nervira, vazda nesto pametuje, da je toliki Bosanac ko sto se predstavlja ne bi promjenio sebi ime nikad i nizakakve pare! Sta je Mesut Özil sebe trebao preimenovati u Hans Koch da bi lakse uspio, il sta? Kako god okrenes, prodana je dusa, nemos ime bolan svoje dirat!
To je to, svaka cast dug..
vako izgleda moj momk kadse razljuti kade mene neko uvridi onje mom komsji odgrizo uho samo zato jerje komsja reko daja imam herave noge momake moj volimte naj vise
tek je oktobar, podsjetite nas jos 1 pocetkom decembra za svaki slucaj.. adnane bosna je uz tebe!
Lijepo mu ime brate...Samo naprijed Adnane, gazi sve!
Da se ne zavaravamo...ovdje je rijec o klasicnoj zamjeni teza. Ipak je on Felix Sturm, takodjer poznat i kao Adnan Catic...ali samo kada mu zatrebaju jeftini poeni za dizanje rejtinga medju nasom dijasporom po zapadu.
neka pobijedi bolji
znaci po vama je bolji barker...
nije on adnan vec je felix ne znam zasto ga uopste spominjete kad ga niko ne zna kao adu
spominju ga vjerovatno zato što je Felix Sturm Njemac, a uradio je više za Bosnu nego 70% onih koji se udaraju šakama u prsa i govore koliki su Bosanci, više je on ispromovisao BiH podizanjem BiH zastave nakon svakog meča nego što nam je to uradio naš ministar vanjskih poslova. Možda ga zato s vremena na vrijeme pomenu!!!!
Barker je pravo jeben, opasan protivnik a jos mu je i veliki plus sto brani titulu
Bosnjak
slabi su ti masici nasi momkovi u bosni imaju vece masice joster ti moras vjezbat