Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ubice ga Sturm,realno covjek je razarac! ..
Seljacino nepismena!Catic se tuce protiv 3. po WBA rankingu i to tebi izbjegavanje ozbiljnih protivnika.Bome se ti poglup ,a i dosta ljubomoran.
Felix aka Adnan je odlican boxer. To neki sto pr.dite tu nemate pojma o boksu il ste samo zavidni. Momak dobro radi i nosi dobre rezultate.
Bokser bosanskohercegovačkih korijena Adnan Ćatić, jalijas Felix Sturm, 2. jula u Kelnu branit će titulu svjetskog prvaka u srednjoj kategoriji WBA u okršaju protiv Britanca Matthewa Macklina, objavljeno je na konferenciji za medije u Berlinu. :)
al ovo poslje njegovog zadnjeg meca kad je ibisevicu i salihovicu rekao hajte boni vamo ooo : D
Je l\' to onaj normalni čovjek što ga je stid bilo nositi talibansko ime pa ga promijenio u kršćansko???
jaci je dzeko od njega
vidjet ćemo sta može britanski nož protiv bosanske čakijice.
Kako izbjegava bolje pa bori se protiv 3 po WBA nece se borit protiv Klička kad je srednja kategorija
poslije meča ovaj če se zvati mek noktarica
vidi mu slike... razvijen ko albanski turizam.
dobro boxa al brate sto izbjegava ove bolje boxere ,nevalja mu to
ma \'ta će Ćatić ja ga kroz ring probaciv\'o
ishakatat ce ga Ado...da se nelazemo